ŽELIVSKÉ POVSTÁNÍ ODNESL HOŘEPNÍK

28.08.2017 22:37

Nevyplácí se dvakrát po sobě dráždit želivskou fotbalovou kobru... Zatímco v úvodním kole se nechala nachytat Žirovem, reparát před vlastními fans jí vyšel báječně a bez milosti uštkla nebezpečný Hořepník! Hned šestkrát vypustila do soupeřovy oběhové soustavy smrtící gólový jed a první letošní výhra na svatostánku Panuška doma!

Ano, na tohle se nechá dívat, tohle je starý dobrý TJSŽ. Nezáživná podívaná z prvního kola je minulostí, Hořepník poznal opravdovou želivskou zlobu. Hattrick špílmachra Kopečka, brankové přídavky hrajících legend RADIL BROTHERS a pečetící šestá trefa vřesnického lamželeza Kuby Špiňara, to si celý Želiv nechá líbit! 

A to Hořepník před zápasem cenil zuby, když na jaře v Želivě suše zvítězil a nedávno uspěl i ve vzájemném špíle na přípravném turnaji. Po neděli je zase fotbalový svět v pořádku...

Potvrdíme fazonu při příštím prvním venkovním výjezdu do Chyšky?

Výsledek:

TJSŽ - HOŘEPNÍK 6:1 (4:1)

Branky: 22., 44. a 52. Kopecký, 17. J. Radil, 33. L. Radil, 87. Špinar - 27. z pen. Svoboda.

Sestava TJSŽ: Thomaier - Hora, Kratochvíl (82. Anýž), Novák - Malovec (70. Peknik), Šebesta (53. Špinar), L. Radil, Kopecký, Dolejš (77. L. Stiburek) - J. Radil (58. Říha), Němec. 

TABULKA PO 2. KOLE