ŽELIVSKÁ PEVNOST DOBYTA HNED NA ÚVOD

21.08.2017 19:21

Nejsme kapela, abysme furt vyhrávali, řekli si želivští fotbaloví hoši a hned v prvním soutěžním mači sezony 2017/18 dostali za uši. Navíc na domácím pažitu, většinou nedobytné tvrzi. Loupežnou výpravu na Panuška uspořádal Žirov, který po pádu z okresního pralesu na nižším levelu zaúřadoval a odvezl výhru 2:0.

TJSŽ už před týdnem na turnaji v Hořepníku mnoho fotbalové radosti nerozdal a ani v ostré soutěžní premiéře to nebyla úplná hitparáda. Hrubá síla na hosty tentokrát nestačila: to bylo u Želivky poprasku, když žirovský Nebesář krátce po poločase plácl rukou do balonu a poprvé skóroval. Než se želivští stačili na sudího vynadávat, přišla další facka. Druhý inkasovaný gól v kase Páji Sedláka byl pro Želiv definitivní ranou do vazu.

"Je to škoda. Dobrej fobal, ale jak jsme nedali šance v první půli, tak ve druhé jsme neměli už vůbec nic. Takový soupeři ale budou všichni, ne-li lepší," hodnotil Sedlo, nedělní želivský captain. 

Napíší domácí opravnou písemku za týden doma s Hořepníkem?

Výsledek:

TJSŽ - Žirov 0:2 (0:0)

Branky: 56. Nebesář, 61. Marek.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Kratochvíl (68. L. Stiburek), Špinar - Malovec (85. Anýž), Šebesta, L. Radil, Kopecký, Dolejš - J. Radil (83. Říha), Němec.