ŽELIVSKÁ NAKLÁDAČKA: DESET BANÁNŮ VYSKYTNÉ

06.06.2017 11:11

To tady už dlouho nebylo. O první červnové neděli se v Želivě servírovala desetigólová nakládačka, kterou si do dna vyjedla Vyskytná. Hlavně první půle připomínala pro hosty očistec: osm gólů v jejich kase, hattricky Němiho a Honzy Radila. To byla zase želivská nirvána - jako náplast za zatím rozpačitým jarem. Želivská mašina ale před finišem sezony zase tůruje na plný plyn, torpédujeme třetí místo, které je nutno uhájit v posledních dvou kolech.

Po čtvrthodině vedení 3:0 a pak další smršť povedených, kterým Vyskytná nedokázala čelit. Želiv jako by si na nebohém soupeři vybil všechna příkoří, která zažíval v minulých kolech. Věrní ultras na tribunách omdlévali nadšením, když nažhavení domácí sázeli do hostující kasy kus za kusem. A dvě minuty před koncem se fotbalové nebe skutečně otevřelo: vřesnický kladivoun Kuba Špiňar narval desátý banán do soupeřovy brány, což snad nepamatuje ani klášterní kronika...

Výsledek: 

TJSŽ - Vyskytná 10:1 (8:0)

Branky: 3., 19. a 43. Němec, 10., 14. a 37. J. Radil, 26. Kopecký, 33. L. Radil, 89. vl. Štangl, 88. Špinar - 76. Štangl.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Josl (48. Novák), Špinar, Hora - Malovec, Šebesta, Kopecký (76. Stiburek), L. Radil, Peknik - J. Radil (85. Vácha), Němec (70. Bloudek). 

TABULKA: