ŽELIV ZNIČIL SENOŽATY, DESÍTKA BYLA NA DOSAH

23.10.2017 13:59

Želivský fotbalový uragán v posledních týdnech nabral nevídanou energii a na vrcholu své skvostné formy naložil i Senožatům, co se do nich vešlo. Vraždění neviňátek v neděli skončilo symbolicky: jediný banán chyběl k tomu, aby hosté z malého derby odjížděli s tíživou desítkou na svém kontě. TJSŽ jel znovu nevídané bomby a výhra 9:0 = nejvyšší výhra v sezoně.

Zatímco před týdnem se po totálním obratu v Horní Vsi rozdávaly po Želivu bypassy pro slabší povahy, se Senožaty domácí dokráčeli k výhře o tři parníky s nesnesitelnou lehkostí. Někteří domácí ultras, zaskočeni dřívějším výkopem, jen nevěřícně zírali, když při loudavém příchodu do Stampi Areny domácí ve 25. min. vedli už 3:0. 

Senožaty však byly daleko od toho, aby předvedly veletoč jako TJSŽ přesně před týdnem. Ba naopak, pět gólů do poločasu ani po pauze domácí neměli slitování: v neskutečné ofenzivní fazoně naládovali za chudáka senožatského gólmana další čtyři kusy. Když Lukáš Malovec v 89. přidal devátý kus, chybělo maličko k obávané desítce. Posvátná meta nakonec odolala...

"V každém poločase jsem měl jeden zákrok, ať to nevypadaá, že jsem tam byl k ničemu. A pětkrát jsem se ve vápně musel ohnout pro míč, co prošel až ke mně," neopomněl zdůraznit svůj podíl na vítězství brankář Pavel Sedlák, který byl doslova v ohni střel a měl co dělat, aby uhájil své čisté konto...

Výsledek:

TJSŽ - SENOŽATY 9:0 (5:0)

Branky: 6., 50., 76. a 87. Kopecký, 41. a 43. Němec, 9. Špinar, 25. Stiburek, 89. Malovec.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Kratochvíl, Josl - Malovec, Špinar, Dolejš, Kopecký, L. Stiburek (51. Peknik) - J. Radil, Němec (72. Bejda).

TABULKA PO 10. KOLE: