ŽELIV VYKRADL CHYŠKU!

05.09.2017 11:11

První venkovní výjezd TJSŽ se hned změnil v loupežnou výpravu! Želiváci naplno zabrali ve Velké Chyšce a byť jim po dramatické koncovce přibylo pár šedivých vlasů, kýženou výhru 2:1 uplácali! Může existovat lepší pozvánka na sobotní ZÁPAS ROKU, pouťovou bitvu a navíc ještě DERBY EL CLASSICO proti Petrovicím?

Želivští hoši při tradičním výjezdu pod kopec Strážiště zabrali hlavně v první půli, po rychlém a velmi utěšeném gólu Kopečka z trestňáku odhodili všechny zábrany, a když před přestávkou po závaru skóroval i zkušený matador Radek Dolejš, zdála se být cesta ke třem bodům umetená... Nebyl by to však TJSŽ, kdyby ze zbytku zápasu neudělal thriller. 

Snížení Přitasila aspirujícího na televizní gól roku vneslo do želivských řad tradiční paniku, nicméně hosté uhájili profesní čest, zatnuli zuby a tvrdě vydřené vedení už ze svých tesáků nepustili! Želiv po druhé výhře v řadě letí tabulkou vzhůru. do El Classica vyrukuje na čtvrté figuře, zatímco Petrovice se krčí na chvostu... Potvrdíme roli favorita v největším zápase sezony???

Výsledek:

V. Chyška - TJSŽ 1:2 (0:2)

Branky: 55. Přitasil 5. Kopecký, 43. Dolejš.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Špinar, Novák (81. Lhota) - Peknik (68. Říha), Šebesta, Kopecký, Dolejš, L. Stiburek - Němec (90. M. Stiburek), Malovec.