ZÁPASY REPRE: V ŽELIVĚ VLÁDNE OPTIMISMUS

03.09.2015 10:08

Největším hitem posledních dní fotbalového života v České republice je bezpochyby nedělní výhra TJSŽ nad Černovicemi B, ve stínu posunu Želiváků na první místo  III. třídy se odehrají i zápasy reprezentačního týmu proti Kazachstánu a Lotyšsku. Nicméně obě česká vystoupení v kvalifikaci ME se samozřejmě uskuteční pod drobnohledem odborné i laické veřejnosti na Panuškách. A v Želivě vládne střízlivý optimismus, soudě dle sesbíraných tipů!

Ze šestnácti došlých hlasovacích lístků se pouze na dvou objevuje dnešní domácí "nevýhra" proti Kazachům: Lukáš Stibůrek dokonce jako jediný ze všech věští prohru (2:3) a remízu 2:2 předpovídá Laudič. Podle něj by Kazachstán naopak s prstem v nose smázla plzeňská Viktorka, které sám fandí oddaně a až za hrob už celé dva roky!

Ostatní tipeři mají jasno: Vrbova družina dnes zaboduje naplno. Nejvyšší výhru (5:2) nakládá věčný optimista Julka, na hřišti sám coby pumpující dynamo na pravé lajně věrný neutuchající ofenzivě. Na výhrách 3:1 se shodli Sedlo, Šodo, Gregič a Míla J., na vítězství 3:0 to vidí třeba Tom Bejda s uznávaným expertem Láďou Chaloupkou. 

A nedělní výjezd do Lotyšska? I tam věříme českým barvám: jenom Laudič velmi originálně volí stejný výsledek (2:2) jako při dnešním zápase v Plzni (Laudič, fotbal opravdu může skončit i jiným výsledkem.... :D), na remízu 1:1 to vidí i Sedlo stejně jako neustále sýčkující a taktéž pantofle shánějící Jarda Humeš st. "A to budou naši ještě hodně rádi," zvedl pověstný varovný prst Jarda senior.

Čtyři tipující hádají nedělní výhru 2:0 včetně významného zákulisního hráče Ládi Chaloupky, který přispěchal i s vlastní analýzou a předpovědí dění v nejbližíšch repre zápasech. "Potřebujeme teď šest bodů, nemůžeme to nechat až na Holandsko, tam to bude těžký," vysvětlil Láďa, který se mimochodem do země tulipánů chystá v rámci legendárního výjezdu s dalšími třemi členy TJSŽ. Ale o tom někdy příště...

TIPOVAČKA TJSŽ:

ČR - KAZACHSTÁN + LOTYŠSKO - ČR
 
Laudič: 2:2, 2:2
Sedlo: 3:1, 1:1
Mára Siblík: 2:1, 2:3
Gregič: 3:1, 0:2
L. Radil: 2:0, 0:1
Šodo: 3:1, 0:2
Bejdič: 3:0, 0:1
L. Stibůrek: 2:3, 2:3
Míla Josl: 3:1, 1:3
Kuba Špiňar: 2:0, 0:2
Julka: 5:2, 0:1
Beckham Kopecký 1:0, 0:1
Láďa Chaloupka: 3:0, 0:2
J. Humeš: 1:0, 1:2
J. Humeš st.: 2:0, 1:1
Michal Krpálek 3:0, 0:2