VÝJEZD DO ČERNOVIC: Z NEBE ŠUPEM DO PEKLA

18.09.2017 12:08

Už se málem chladil a podával šampus za čtvrtou výhru za sebou, ale borci TJSŽ místo cesty do fotbalového nebe šokujícím způsobem zahučeli směr peklo. Želiv v bláznivém mači v Černovicích znovu pocuchal nervy svých věrných hooligans, když nejprve velkolepým obratem odskočili do vedení 3:1, ovšem závěrečná půlhodina a čtyři černovické buřty hostům srazily vaz. Místo vítězství porážka 3:5 a místo zlatých bodů z venku laciná ztráta...

Přitom všechno vypadalo růžově, když Želiv odpověděl na vedoucí gól domácích a trefami Kopce, Kuby Š. a Němiho po poločase odskočil do zdánlivě bezpečného vedení. V 53. minutě se ale karta pro TJSŽ otočila: Šejba roztočil lopatky svého obávaného kombajnu, v jeho spárech už podruhé během špílu uvízl černovický sok a předčasný odchod do sprch hostům podlomil nohy. 

Domácí naproti tomu chytili druhou mízu a s Želivem bylo rázem zle: v oslabení totálně zkolaboval a bezmocností připomínal ACS v nedělním derby. Tři černovické banány v Sedlově síti během šesti minut a jako poslední rána do vazu pátý gól v samém závěru. TJSŽ čekala smuteční cesta zpět na základnu... Ještěže hodnotící schůze přinesla konstruktivní podněty směrem ke světlejším zítřkům!

Výsledek:

Černovice B - TJSŽ 5:3 (1:2)

Branky:  18., 61. a 65. Pistulka, 59. Hora (ne Julka :D), 90. Vondráček - 32. Kopecký, 40. Špinar, 47. Němec. ČK: 53. Šejba (TJSŽ).

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Kratochvíl, Novák (15. Peknik) - Dolejš, Kopecký, Špinar, Šebesta, L. Stiburek (83. Berky) - Němec, Malovec. 

TABULKA: