VYDŘENÁ VÝHRA S ČERNOVICEMI A DOTAŽENÝ 3. FLEK

10.05.2018 11:35

Krev, pot - a vítězná euforie. Ne, zápas s černovickým béčkem, další ze série představení ve spalujícím žáru květnových veder, nepobral pět hvězdiček. Ale úkol dne zněl jasně: vyválčit tři body a potvrdit dobré jaro. Jak fanoušci chtěli, tak borci TJSŽ udělali. Byť se opravdu na výhru 2:0 nadřeli. A díky tomu drží kontakt se špicí soutěže: třetí N. Rychnov je už bodově dostižen!

Tak dlouho domácí pálili šanci za šancí, až Panuška začal obcházet strach z domácí bodové ztráty. Želiv se ale nedal, tak dlouho do soupeře bušil, až jeho defenzivu otevřel. Střídající brtenský expres Jirka Bloudek jako tradiční žolík znovu oživil hru, vletěl do rozhašené obrany a po jeho by Němi musel trefit opuštěnou kasu, i kdyby na chleba nebylo. Želivský kanonýr dal razítko na jarní střeleckou fazonu: trefil se počtvrté za sebou po 16. v sezoně!

Hosté nenašli síly na zvrat, jejich definitivní konečnou znamenal vlastenec - doslova jako prase - těsně před koncem. I proto se z tribun směrem k nešťastnému bekovi neslo škodolibé: ĎEKUJEMEEEEEEE! :D

Výsledek:

TJSŽ - ČERNOVICE 2:0 (0:0)

Branky: 79. Němec, 89. vlastní Jůn.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Kratochvíl, Novák - Dolejš, L. Radil (88. Říha), Šebesta (46. Malovec), Špinar, Kopecký (70. Bloudek) - J. Radil (65. Peknik), Němec.