VŠICHNI SMĚR ŽELIV: FOTBALOVÉ DERBY + POUŤOVÁ SLÁVA!

08.09.2017 08:51

Kdo se o víkendu nebude nacházet na katastrálním území Želiva, je mrtvej muž. Jen jedinec s narušeným vnímáním reality by si nechal ujít něco, k čemu se v sobotu schyluje v Panuška Aréna. Vše je připraveno na největší derbyšlágr sezony, tzn. TJSŽ - PETROVICE, tentokrát ještě tradičně o druhém zářijovém víkendu násobně umocněný atmosférou slavné želivské pouti!!!

Želiv se už hodil do gala, událost roku může vypuknout. Takže: v sobotu v 16:00 výkop fotbalového svátku, poté volná zábava na labutích v srdci obce a pak třeba pobavení v Panuška Arena s legendární taneční skupinou TATO TAJE SNIH, která k poslechu a tanci v areálu fotbalového stánku bude vyhrávat až do nedělných ranních hodin... Bude to stát za to!

A fotbal jako takový? Želiv po rozpačitém vstupu nabírá dech a dvě poslední výhry sebevědomí jeho kádru vystřelily minimálně na úroveň sousedící skály Kalvárie, zato Petrovice zůstávají v agónii. Team z náhorní plošiny zatím ve dvou zápasech střelecky mlčel a na dně tabulky jej straší i nula na kontě získaných bodů. Byť má k dobru zatím neodehraný zápas s Božejovem... Otřepané klišé sice praví, že derby nikdy nemá favorita, ale natěšený TJSŽ o takových pověrách nechce ani slyšet... :)