VÍKEND S VELKÝM V: POUŤ + KOPANÁ

08.09.2016 12:11

Pekelná dvojkombinace se řítí na želivskou obec, zlatý hřeb roku v podobě poutě a fotbalové symfonie je za dveřmi. Rok se s rokem sešel a modří už vědí, která v Želivě už dlouhé roky druhý zářijový víkend bije. Samozřejmě: fantastická pouť, jejíž sláva hvězd se dotýká, plus jako šťavnatý bonus sobotní fotbalová řež (výkop 16:00). Aby toho nebylo málo: TJSŽ v obrovském šlágru přivítá zatím vedoucí céčko Humpolce!!!

V Želivě se o pouti body nerozdávají, to je také letitá tradice. Ovšem humpolecký nováček, který zatím ve třech kolech na hřištích rozséval zkázu, bude opravdovou prekérkou. Želiváci slibují, že se polili svěcenou vodou značky Bernart 11 a zmátořili po minulém ostudném debaklu v Lukavci, kde utrpěli první bodovou ztrátu v sezoně. 

V našlapané domácí Panuška aréně chtějí o pouti ukázat svoji lepší tvář! Nicméně hlásí nepříjemné zráty v sestavě: Zdenda Humešů musí odpykávat svůj čtyřzápasový distanc po nedávné dvoukolové boxerské vložce, Petr "Šodo" Novák také s cukajícími hnátami zůstane ve VIP zóně, neb pyká za vyloučení v Lukavci. A velezkušený univerzál Radek Dolejš pracovně krotí migranty na jihu Evropy...

Sobotní šlágr, který vypukne v 16:00, je předkrmem pro želivské pouťové vyžití. Kačeři, labutě, draci, autodrom, střelnice + cukrová vata, všechno bude. A milovníci vážné operní hudby nechť také zpozorní: ihned po fotbalové produkci odstartuje prezentace nově uskupené hudební skupiny "Táto taje sníh", která se cirkusovým rotováním díky motorizované kárce svým uměním pochlubí postupně po celé obci.