DO CHYŠKY ALESPOŇ PRO REMÍZKU

20.08.2015 12:11

Náročná letní příprava je u konce, netrpělivě vyhlížíme první kolo nové sezony III. třídy OP. Želiv i s podporou věrných fans v sobotu vyjede k tradičnímu klání do Velké Chyšky. Tam Želiváci na jaře uhráli po divokém průběhu remízu 3:3! Chleba se začne lámat od 16:30, kdy sudí foukne do píšťalky. "Nebude to jednoduché, ale uděláme si to tam pěkný," vyhlíží letošní zápasovou premiéru Míla Josl, kapitán a hrající legenda TJSŽ.

Mílo, v jaké kondici je tým před ostrým startem v Chyšce?

"Těžko říct takhle z hlavy, až se v pátek sejdeme na tréninku a uvidím chlapce, tak budu schopen něco odhadnout :). Ale těšíme se, to jo!"

Letní příprava TJSŽ se povedla?

"Tradičně jsme vsadili na individuální přípravu, jeden jedinec občas třeba běhal až na elektrárnu! Celkem slušně jsme zvládli přípravný turnaj v Budíkově, kde jsme třeba potrápili favorizovaný domácí celek. Věřím, že kluci jsou zodpovědní a na sezonu se nachystali podle svého nejlepšího svědomí."

Co kádr, povedlo se přes léto doplnění?

"Posily veškeré žádné, pár lidí asi do sezony nenaskočí, protože mně nedali fotky nutné do informačního systému FAČR. Co se dá dělat, jsou to svéprávní a dospělí lidi... Jinak naše jádro zůstává pohromadě, sázíme na ustálenou sestavu! Uvidíme, jestli se dá do kupy Michal Krpálků, který je vyhlášeným turnajovým a zápasovým typem, jak říká Jarda Humeš. Snad ho kolínko, sval a achillovka už přestanou trápit."

Skautoval si přes léto prvního soupeře - Velkou Chyšku?

"Z Panušek to jde těžko, člověče... :D Myslím, že si soupeře osaháme až v sobotu přímo na hřišti. Máme problémy s obranou, chybí předstopeři Gregor, Špinar a Dolejš, takže budeme trochu improvizovat - vlastně skoro jako pokaždé. Na druhou stranu možná vytáhneme Šejbu a ten když to začne nabírat na vidle, tak to lítá na všechny strany! Na druhou stranu Šejba už bez bujného vousu na tváři nenahání takovou hrůzu jako dřív. Takže abych to shrnul: v Chyšce to asi nebude žádná sranda a my bereme i remízku a každý získaný bodík, ať je večer na Panuška trochu veselo!"

Mílo, dnešek je pro TJSŽ velkým dnem, protože světlo světa spatřily naše fungl nové oficiální webové stránky klubu. Co bys jim popřál?

"Určitě web poleju na Panuška Bernardem jedenáctkou, aby se mu dařilo a pěkně rostl! Dneškem jsme se definitivně zařadili do globální virtuální galaxie světových velkoklubů typu Arsenalu a Realu Madrid a odskočili soupeřům na okresní úrovni. Jsem dojatý, že jsem se této chvíle dožil."

 

 NEÚNAVNÝ BOJOVNÍK MÍLA JOSL (ve žlutém)