SEDM RAN DO ŽELIVSKÉHO VAZU V HUMPLU

01.05.2017 22:23

Jako by si želivští plejeři v sobotním derby naběhli na pravačku boxerského šampiony Joshuy, v takový világoš se změnil jejich výjezd na půdu humpoleckého céčka. Na zdejší umělce vybrakovaná želivská družina utrpěla takový debakl, za kterým se i pamětníci musí ohlížet do zaprášených kronik. Prohra 1:7, to už tady dlouho nebylo :O ! Želivský Abramovič Peťa Marek  bezprostředně po debaklu v obecní restauraci pod hrozbou finančních sankcí avizoval, že zvažuje důrazné pohovory s hráči i klubovým vedením... Takové dusno zavládlo na želivské základně!

Jestliže před dvěmi týdny si ještě TJSŽ mohl pohrávat s vidinou škádlení tabulkových rivalů Lukavce a Humplu C, po prohrách s oběma rivaly se v údolí řeky Želivky bude hrát zřejmě už jen o pralesní bronz. A špíl v domovské základně legendárního moku Bernarta? Škoda slov. 

Domácí mazáci se s ničím nepárali, na začátku přežili dvě želivské šance a pak si odjeli to svoje. Tři góly do poločasu, pak želivský vlastenec a nebylo o čem. Blamáž hosté, znovu lepící sestavu bez několika Galacticos, neodvrátili. Až musel chudák Thomič sedmkrát s podběrákem do své kasy. 

Výsledek:

Humpolec C - TJSŽ 7:1 (3:0)

Branky: 19. a 82. Marousek, 66. a 76. Žáček, 28. Pokorný, 38. Štěpán, 49. vlastní Špinar - 90. Kopecký. 

Sestava TJSŽ: Thomaier - Josl, Kratochvíl, Novák - Anýž (70. Vácha), Šebesta, Gregor, Špinar, Peknik - J. Radil, Kopecký. Trenér: J. Humeš st.