ROZJETÝ HOŘEPNÍK ŘÁDIL V ŽELIVĚ, TRÁPENÍ TJSŽ TRVÁ

22.05.2017 11:42

Želivská fotbalová základna znovu vypleněna, domácí tvrz na jaře potřetí za sebou padla. TJSŽ se dál plácá v jarní bídě a rozjetý Hořepník neměl slitování. Výhrou 4:1 dal razítko na svoji aktuální fazónu a vyhrál svůj čtvrtý zápas v řadě. Naopak želivská mašině ve druhé polovině sezony tradičně dochází palivo: v Panuška Aréně vyšla po prohrách s Petrovicemi a Lukavcem skončila potřetí s nulou a strmý pokles tabulkou pokračuje: aktuální šestá pozice je velkým ústupem z dobytých podzimních pozic.

Všechno špatně, to byl želivský zápas s Hořepníkem. Kombinace nula, inkasovaný gól ze 40 metrů, neproměněná penalta (Gregič) za ještě hratelného stavu 0:1. Jako by TJSŽ paralyzovaly všechny možné jarní alergie, pacienta v klinické smrti by proti Hořepníku neprobraly ani elektrošoky doktora Jandery. Další tři inkasované buřty ve druhé půli a na konec jen vlastenec soupeře v samém závěru už zněly jen jako labutí želivská píseň... Pozápasový Bernart měl tentokrát tuze hořkou pachuť.

Výsledek:

TJSŽ - Hořepník 1:4 (0:1)

Branky: 89. vlastní Dlouhý - 19. Moravec, 58. Jelínek, 77. Filip, 83. Petrů.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Josl, Gregor, Novák (80. Vácha) - Hora, Šebesta, J. Radil, L. Radil, Peknik - Bloudek, Němec. Trenér: J. Humeš st. 

TABULKA PO 18. KOLE: