PRVNÍ LOUPEŽNÝ VÝJEZD: 3 B Z HOŘEPNÍKU

03.10.2016 09:33

TJSŽ hlásí první úspěšnou loupežnou výpravu na soupeřově hřišti v letošní sezoně. Po předchozích trapasech v Lukavci a Petrovicích se želivští boys vytáhli v Hořepníku a výhrou 3:1 přidali další korálek k domácí stoprocentní bilanci. A co je hlavní: v Hořepníku si udělali poctivou žízeň před svatební party na počest Jirky Bloudka, který tentokrát pod tlakem musel vstup do chomoutu upřednostnit před víkendovou kopanou... Želiv v nabitém popředí tabulky drží čtvrtou figuru, ale jen vinou horšího skóre je za Petrovicemi a Humpolcem C.

Želiv v posledních týdnech při venkovních špílech připomínal odevzdaný soubor písní a tanců, v Hořepníku ale ukázal své lepší já. Na vítěznou cestu ho navedla i neuvěřitelná klika ze 20. minuty: domácí ve snaze o moderní konstruktivní rozehrávku tak dlouho vymýšleli, až si domácí kapitán (Morgan) Petrů napálil míč do šibenice vlastní brány. Nepokořit svého brankáře, mohl snad pošilhávat po nominaci na TV Gól měsíce. 

Hosty rázem přestal strašit komplex z venkovních zápasů a duel v Hořepníku víceméně kontrolovali. Gólman Pája Sedlák v případě nouze ukázal své čarovné rukavice a když Honza Radil krátce po poločase zvýšil na 2:0, tři bodíky se už pomalu sunuly směr Želiv. Šotkova třetí pojistka a nakonec gól inkasovaný v úplném závěru znamenaly jen kosmetické miniúpravy... Velký comeback na fotbalový pažit si v poslední desetiminutovce užil i rekonvalescent Kráťa!!!

Výsledek:

Hořepník - TJSŽ 1:3 (0:1)

Branky90. Filip Vojtěch - 20. Petrů Ondřej (vl.), 51. Radil Jan, 87. Novák Petr.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Josl, Špinar, Šebesta, Novák - Hora, J. Radil, Kopecký, Peknik - Němec (80. Kratochvíl), Bejda (75. Vácha). Trenér: J. Humeš st.