PŘIJÍŽDÍ VYSKYTNÁ, JDEME ZA TŘETÍ JARNÍ VÝHROU!

15.04.2016 14:12

Úkol zní jasně: urvat třetí jarní výhru, pátou za sebou celkově a pokračovat ve stíhání vedoucího Čejenova. Další díl fotbalových hrátek je tady, želivský Sokol tentokrát prověří v dalším tradičním šlágru III. třídy Vyskytná. Na Panuška se začíná samozřejmě v neděli v tradičních 15:00! Želivští čutálisti i nyní budou spoléhat na skvělou podporu svých fanoušků, kteří se v utešeném počtu vytáhli už před dvěma týdny při jarní premiéře.

První dva zápasy po zimní pauze vyšly TJSŽ na jedničku, teď je tady další výzva v podobě Vyskytné. Želiv zatím drží plynový pedál na podlaze, po zimní přestávce navázal na skvělý podzim a v součtu se pyšní už pěti výhrami za sebou! Taková série v želivském podání už léta nebyla! "S Vyskytnou to je jednoduchý. Nic nepodcenit, zabrat a urvat další vítězství," hlásí defenzivní tahoun Petr "Šodo" Novák.

Aby se Želiváci patřičně navnadili na nedělní mač, zpestřili si nabitý tréninkový program čtvrtečním výjezdem na letenský svatostánek při bitvě ACS - Villarreal. I přes prohru domácího Dream teamu 2:4 byli nadšení a adrenalin jim prý bude stříkat z uší ještě v neděli na hřišti. "Naprostá bomba. Měli jsme super místa, Spartička bojovala, lidi fandili... Co víc si přát," rozplýval se Šodo.

Jestli se on v neděli představí v akci, to je zatím ve hvězdách. Bolavý sval, chycený při minulém špílu v Černovicích, stále tahá! "Zkusím dneska na tréninku, jestli to povolí," líčil neurčitě Šodo. To není jediná jobovka pro GSM Mílu Josla, jemuž se čelo krabatí velkými starostmi. Určitě mimo hru jsou LR 8 s Jendou Kozákem, kteří se o víkendu vypraví hledat pramen Bernarta 11 až do Berlína. A útočný univerzál Zdenda Humeš je zasekaný na Hradě... Co naplat, Želiv do boje!

 

ŽELIVSKÝ GANG při čtvrtečním koncertu na Letné (Šodo pokuta za konzumaci hamburgeru 3 dny před mistrákem)

BOBE, KU..A FANDIM!