PREMIÉRA SE 3 BODY S BUDÍKOVEM!

20.08.2019 10:52

TJSŽ na úvod sezony 2019/2020 rozdal fotbalovou radost plnými hrstmi. Byť se jeho tradiční rival z Budíkova na Panuška hodně cukal a dokonce vedl, domácí družina nakonec po čtyřech ranách do soupeřova vazu slaví první letošní triumf. 

Byl to šok, když Budíkov po čtvrt hodině po pofidérní trefě silně zavánějící ofsajdem vykročil do vedení. Do půle bylo vše postaveno na hlavu, vřesnický démon Kuba Špinar suverénně pod víko - 1:1 a po mravenčí práci Jirky Bloudka budíkovský vlastenec a velký obrat - 2:1. Ani krásné vyrovnání a vyrovnání hostujícího žáka, který napodobil legendární Poborského lob, Želiv nerozhodilo. Třetí gól z polocentru / polostřely Lukáše Malovce hosty dorazil, suverénní dorážka z půlmetru z dílny T. Bejdy znamenala pro TJSŽ pojistku první letošní tříbodovky, což těšilo i veškerou želivskou generalitu v ochozech.

"Celej zápas jsem lítal a točil pivo, ze zápasu jsem viděl tak 10 minut a jenom náš poslední gól. Ale všichni kluky chválili, letos bude soutěž těžká a každý bod má cenu zlata," mnul si ruce spokojený (na podzim nehrající) manager TJSŽ Míla Josl.

Jak je v poslední letech zvykem, také druhé kolo znamaná v Želivě domácí zápas. V neděli 25. srpna nazbrojíme opět od 16:30na černovické béčko!

Výsledek: 

TJSŽ - Budíkov 4:2 (2:1)

Branky: 35. Špinar, 40. vlastní F. Žáček, 54. Malovec, 81. Bejda - 14. Marhoun, 51. J. Žáček.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Kratochvíl, Novák - Dolejš, Kopecký, L. Radil, Špinar, Malovec (60. Peknik) - Němec, Bloudek (68. Bejda). 

TABULKA: