POUŤOVÝ KONCERT: PETROVICE ZMIZELY S BŮREM

12.09.2017 12:37

Jak praví želivská fotbalová legenda - Šodo senior - o pouti se tady neprohrálo, co stojí hřiště... A železné pravidlo platí i po poslední sváteční sobotě. Želivská mašina, nastrojená do zbrusu nových vyvoněných dresů, opět o pouti ukázala, že druhý zářijový víkend může klidně přijet Real Madrid... Tentokrát dostaly za uši ve velkém derby Petrovice. Velký obrat a luxusní výhra 5:1 zahřály na poutí rozdováděné želivské duši.

Půlhodiny TJSŽ trvalo, než jeho borci v nových pyžamech setřásly nervozitu i tunovou tíhu odpovědnosti. V Panuška Aréně by se v domácích krve nedořezal, když petrovický Krpálek ve 14. minutě poslal šajtlí na bránu ne úplně čerstvého Páji Sedláka balistický projektil země - vzduch a domácí senzačně prohrávali.

Pak však postupně vzali spravedlnost do svých rukou: Radek Dolejš a H. Radil dvakrát udeřili z pravé strany a zeměkoule se začala točit správným směrem. Po pauze se euforie jen násobila: Kopeček, Kuba Špiňar a opět Kopeček a krásné bůro bylo na světě. Fanoušci na tribuně omdlévali blahem a dlouhý večírek v areálu základny mohl začít... TJSŽ naplno úřadoval potřetí za sebou a okupuje třetí figuru III. třídy!

Výsledek:

TJSŽ - Petrovice 5:1 (2:1)

Branky: 48. a 87. Kopecký, 32. Dolejš, 41. J. Radil, 70. Špinar - 14. Krpálek.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Kratochvíl, Novák - Dolejš (78. Bejda), Kopecký, Špinar (86. Říha), L. Radil, Malovec (70. Stiburek) - J. Radil (75. Anýž), Němec (75. Peknik). 

DREAM CAME TRUE!

ZBRUSU NOVÁ NÁDHERA, KTERÁ OD POUTI ŘÍKÁ ŽELIVÁKŮM PANE...

STAMPI - DÍKY!!!

 

ANI JENDA KOZÁK V PŘEDVEČER UTKÁNÍ NEODOLAL A NOVÝ TRIKOT VYUŽIL COBY SLUŠIVÉ PYŽAMO

JENDA THOMAIER PO NÁROČNÉ ŠICHTĚ NA KOCANDĚ NEVÁHAL A SVŮJ NOVÝ HÁBIT VYZKOUŠEL ALESPOŇ NA DŽÍNÁCH!