PARÁDNÍ ŠÁLY JSOU DOMA!!!

16.10.2015 13:25

Sen mnoha generací se zhmotnil ve skutečnost a my všichni z želivského gangu cítíme náležitou hrdost. Želivský klub napsal další důležitou kapitolu svých dějin - na adresu ŽELIV 281 dnes po poledni dorazil tolik očekávaný objemný balík, který skrýval opravdový poklad: fešné šály TJ Sokol Želiv. Vyvedeny v klasické zeleno-žluto-modro-bílé kombinaci vypadají báječně. 

Na jedné straně majestátný název klubu TJ SOKOL ŽELIV, na druhé náš oblíbený pokřik: MY JSME ŽELIV, CO JSTE VY... Tak spatřila světlo světa naše šálička. Přichází do našich rukou akorát v čas: v neděli se roztočí nad hlavami našich fanoušků při superšlágru v Čejově při souboji o první místo v tabulce!

Šálička se hlásí o slovo v pravý čas při přicházejícím sychravém vysočinském podzimu. A kdo neví, co koupit svému drahouškovi či drahé k Vánocům, šála je zde též k službám!

Už teď jde na dračku a kdo si ještě neobjednal, může si trhat vlasy na hlavě. Na virtuálním skladě zbývá už jen pár kousků, kdo má zájem, ať se hlásí u generálního sportovního manažera Míly Josla. Cena jedné šály 250 Kč. 

 

HRDÝ GSM MÍLA JOSL pózující s čerstvě vybalenou zásilkou.

 

ŠÁLA V PLNÉ PARÁDĚ

KRASAVICE VOLNĚ SE POVALUJÍCÍ... KDO NEMÁ, TAK RYCHLE OBJEDNAT!

ŠÁLIČKA SE UŽ vydala dobývat českou metropoli!