OPONA SE ZVEDÁ: PŘIJÍŽDÍ V. CHYŠKA

31.03.2016 22:43

Doba zimního kopání se do zadku je minulostí, v Želivě se začíná čutat do meruny. Předlouhých pět měsíců trval fotbalový půst ve III. třídě, už tuto neděli 3. dubna v tradičních 15:00 svatostánek u Panuška bude znovu vřít. Startují jarní odvety a první prověrka s Velkou Chyškou naznačí, jestli si TJSŽ může dál dělat chutě na atak nejvyšších příček III. třídy. Druhé místo po podzimu je tolik zavazující...!

Želivský fotbalový válec dokončil podzim v báječné formě: famózních 16 získaných bodů z posledních šesti zápasů nalomilo i ty nejzatytější pesimisty. Bude euforická jízda pokračovat i na jaře? Už bitva s Chyškou, která drží čtyřzápasovou neporazitelnost, napoví... "Nebude to lehký," varoval GSM Míla Josl, který po téměř celém promaroděném podzimu pomalu pošilhává, až zaváže své zánovní gumotextilky a naskočí do zápasové vřavy. "Ještě ale musím doladit formu, zatím sotva stojím v práci na nohou," nechal Míla tajemnou roušku nad svým comebackem na zelené pažity.

Jisté je, že Želiv na podzim vypráskal Chyšku na jejím hřišti 3:0 a odstartoval tak svůj super podzim. Aby borci TJSŽ neurazili fotbalového pánaboha, přes zimu se nijak nesedřeli při tréninku a aby byli řádně nažhavení na jarní odvety, nevybouřili se ani při žádném přáteláku. Individuální příprava především - takové bylo týmové motto. Co tedy ukáže nedělní jarní ostrá premiéra? 

ŽELIVÁCI ZVOU VŠECHNY VĚRNÉ FANS - V NEDĚLI 3. DUBNA V 15:00 POTŘEBUJEME VAŠI PODPORU!!!

ŽELIVSKÝ POCTIVEC ALEŠ "JULKA" HORA (s obnaženými bokovkami) tentokrát do hry nezasáhne, pyká za vyloučení v posledním utkání v N. Rychnově. Stejně jako další defenzivní lamželezo VENCA "ŠEJBA" ŠEBESTA.