MAŠINA JEDE: PĚT RAN ČERNOVICÍM

11.10.2016 11:17

Fotbalový expres TJSŽ je znovu v dokonalé provozní teplotě a nechává vzpomenout na loňskou famózní podzimní jízdu! Tentokrát profrčel zastávkou Černovice B a  nedělní triumf 5:1 se nesl ve znamení trojek. Želiváci urvali třetí výhru za sebou, třetí flek drží v tabulce a třemi banány v černovické kase se blýskl znovu obživlý snajpr Kopeček!

Duel s Černovicemi, to byla v sychravém nečasu rychle vyluštěná hádanka. Bleskový vedoucí gól Honzy Radila, pak dva slepené fíky Kopečka. Ten byl zvlášť v ráži: v rámci hattricku si dovolil i luxusní lob, který by slušel i Karlu Poborskému. A pátá trefa vřesnického lamželeza Kuby Špiňara zase málem trhala síť! Černovické béčko se tentokrát příliš necukalo. 

Jenom chudák Šodo by mohl vyprávět: ve snaze odhlavičkovat balón inkasoval kung-fu kop a želivští náhradníci div že  nelovili jeho hlavu podběrákem z Želivky. Šotkovi přejeme do pejhřimovského špitálu rychlé vykurýrování a ať je brzy u Bernartu na základně!

Výsledek:

TJSŽ - Černovice B 5:1 (3:0)

Branky: 28., 30. a 70. Kopecký, 7. J. Radil, 80. Špinar.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Josl (80. Vácha), Špinar, Novák (60. Šebesta) - Z. Humeš, L. Radil, Kopecký, Peknik - Bloudek (70. Bejda), J. Radil. Trenér: J. Humeš st.