LUKAVECKÝ LÍDR VYPLENIL V PŘESTŘELCE ŽELIV

24.04.2017 13:37

Želivská fotbalová kosa na jaře poprvé máchla naprázdno, narazila na lukavecký kámen a v Panuška aréně se rozhostil smutek po domácí prohře 3:4. Oslabení domácí ukázali nezdolný charakter, dotáhli s lídrem soutěže i dvoubrankové manko, ale na klíčovou trefu z 82. minuty už odpověď nenašli. Želiv vinou horšího skóre přepustil třetí plac N. Rychnovu a příští sobotu si zkusí vyšlápnout na druhý Humpolec.

Už už se zdálo, že Lukavec po předchozí pětizápasové vítězné šňůře klopýtne a poprvé od začátku října ztratí body, ale nakonec tři body vykutal i v údolí želivské zlaté žíly. Domácí byli skoro na odpis, když už po osmi minutách prděli o dva góly. Nicméně vzepětí z přelomů poločasů, kdy se trefili nová akvizice AA Auto s dvojnásobným snajprem Kopečkem, který zopakoval stejný kousek z minulého kola, vdechlo do želivských bodových nadějí nový rozměr. 

Konec ale patřil Lukavci. Aleš "Julka" Hora totiž v 65. minutě neubrdzil svůj rozjetý kombajn, a když učebnicovými sáněmi zastavil sólový únik hostujícího plejera, dostal jedinečnou šanci zamířit poprvé v kariéře do sprchy... Oslabený TJSŽ v závěru náporu hostů neodolal, polovlastní gól z 82. minuty byl poslední ranou do vazu. První jarní domácí klání je tedy pro Želiv za NULA :(

Výsledek:

TJSŽ - Lukavec 3:4 (1:2)

Branky: 55. a 58. Kopecký, 42. Anýž - 8. a 50. Prokop, 5. Prchal, 82. Kocour. ČK: 65. Hora.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Špinar, Josl, Novák - Malovec (86. Vácha), Kopecký, Peknik, Anýž - J. Radil, Bloudek (70. Kopecký). Trenér: J. Humeš st.