LOUČENÍ SEZONOU + VÝHRA = 4. FLEK

19.06.2017 14:30

Konec dobrý - všechno dobré? Želivská výsledková a výkonnostní centrifuga se při rozlučkovém zápase sezony 2016/17 zastavila v plusových číslech, TJSŽ v letošní derniéře sfoukl Horní Ves 5:2, soupeře přespurtoval v tabulce, ale na lepší než konečné čtvrté místo v součtu nebylo. Hoši od řeky Želivky si - především v důsledku jarní lehčí kocoviny - v konečném účtování proti loňsku pohoršili o deset bodů a dvě příčky, ale dokud je na Bernart 11, pořád se s tím dá žít...

Pokud se na konci nad základnou nese zvuk vítězného pokřkiku, nikdy není tak zle. Želiv udržel na uzdě konkurenta v tabulce, byť některé z jeho opor měly v nohách a játrech sobotní náročnou Cílovku a nastoupili jen s velkým sebezapřením. Na druhou stranu sestavu vyztužil návrat pitbulla Radka Dolejše, který po své zahraniční služební misi a ochraně evropských hranic tentokrát řádně vycenil zuby i na fotbalovém hřišti. 

Domácí rychle vedli po hlavičce stopera Kuby Špiňara, který zabil po vzoru svého oblíbence Sergia Ramose z Bílého baletu. Vyrovnávací gól TJSŽ nevykolejil, další dvě branky do poločasu po dobré práci Lukáše Malovce s Honzou Radilem a pak další gólové pozdravy Kopce s LR8. V těch chvílích už nebylo o čem. Důstojná tečka za sezonou se vším všudy se vyvedla a v srpnu v pralese znovu nashledanou... Jo, a postup do menšího pralesa z první figury slaví Lukavec - blahopřejeme: stejně nám to tam nikdy moc nešlo :D.

Výsledek:

TJSŽ - Horní Ves 5:2 (3:1)

Branky: 3. Špinar, 26. Malovec, 33. J. Radil, 54. Kopecký, 58. L. Radil - 12. Fanta, 88. Ištok.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Špinar, Novák (75. Vácha) - Dolejš, Gregor (60. Anýž), Šebesta, L. Radil, Malovec - J. Radil (75. Lhota), Kopecký. Trenér: J. Humeš st.

 

TEAMOVÁ FOTOSESSION PO ZÁVĚREČNÉ VÝHŘE 5:2 S HORNÍ VSÍ

KONEČNÁ TABULKA 2016/17