LOUČENÍ S PODZIMEM: VÝJEZD DO N. RYCHNOVA

31.10.2015 20:21

Nad fotbalovým podzimem ve III. třídě se pomalu zatahuje opona, želivské hochy po půlsezoně snů před uložením se k zimnímu spánku čeká ještě jedna prověrka. Nedělní výjezd do Nového Rychnova proti místnímu béčku a pak už šlus, konec a bilancování zatím famózních výsledků. Hlavně si v podzimní derniéře nepokazit reputaci, to je přání Klášterníků, kteří zatím drží pomyslnou stříbrnou pozici.

Želiv před cestou do nepříliš oblíbené destinace sčítá ztráty: mimo jsou zranění kapitán L. Radil s dlouhodobým marodem Mílou Joslem, nespecifované důvody nepustí do hry ani brankáře Honzu Thomaiera s Gregičem. "V nejsilnější sestavě nepojedeme, ale když vyhrajeme, uděláme obrovskou radost sobě i Mílovi Joslovi. Zkusíme hrát z pozorné obrany," nastínil středopolař Lukáš Stiburek.

Brankář Pája Sedlák nažhavený jako svíčka ve stodvacítce: vychytaná nula v minulém vítězném derby s Petrovicemi jej naladila do nirvány. "Jedeme jednoznačně pro tři body, potvrdíme svoji formu. Daří se nám a tak to zůstane i dál," vyhlásil Sedlo. 

A pohled do statistik: momentální forma jednoznačně hovoří pro Želiv. Pětizápaová šňůra bez porážky, z toho čtyři výhry. Naopak Rychnov dvakrát za sebou úplně ostrouhal a propadl se na šestou figuru. Jak dopadne nedělní bitva? Rozhodčí foukne do píšťaly ve 13:30.


ŽELIVSKÉHO NEDVĚDA LUKÁŠE RADILA tentokrát zradilo zdraví, v N. Rychnově tentokrát nepomůže.