PODZIMNÍ DERNIÉRA: VYDŘENÁ PLICHTA V H. VSI

31.10.2016 10:23

Kdyby někdo v poločase zápasu v Horní Vsi někdo želivským chlapcům nabídl konečnou remízu, olízli by si mlsně všechny prsty na rukou i nohou. Průběžná ztráta 0:2, bídný fotbal z jejich strany... Podzimní derniéra však pro TJSŽ neskončila úplně tragicky: zmrtvýchvstání po změně stran a vydřená remíza 3:3 nakonec ještě ujde. Suma sumárum: Želiv letos přezimuje na třetím fleku se 22 body. Pro srovnání - loni po podzimu byl TJSŽ druhý a v tabulce se chlubil čtyřmi body navíc.

Želiv byl v H. Vsi zralý na ručník. Tak dlouho hosté řešili, že zápas píská sudí z lidu, až prohrávali o dvě branky. H. Ves dvakrát slušně kopla standardku a hosté čučeli jak telata na nová vrata v JZD.

Až když želivské hvězdy přestaly řešit rozhodčího, páteční kalby a další nesmysly, začaly fungovat i na hřišti. Němi snížil po dlooooouhém výkopu Jendy Thomaiery a pitbull Radek Dolejš udeřil, když Němi tentokrát před kasu poslal luxusní centr.

Konec zase nebyl pro slabé povahy, ale nezaujatý fanoušek musel žasnout nad góly na obou stranách. Horní Ves udeřila projektilem z 20 metrů namířeným přímo do šibenice, ovšem Želiv v závěru ukázal charakter: jeho nápor v poslední minutě korunoval opět Němi, když jeho šílená morda orazítkovala břevno a odrazem od brankářova hrbu zaplula zpět do brány. Plichtou nakonec nepohrdla ani jedna strana.

Výsledek:

H. VES - TJSŽ 3:3 (2:0)

Branky: 27. a 37. Brada, 79. Průcha Milan - 56. a 90. Němec Martin, 67. Dolejš Radek.

Sestava TJSŽ: Thomaier - Josl, Gregor, Špinar, Novák - Hora, Dolejš, Kopecký, Stiburek - Němec, Bloudek (88. Bejda).

TABULKA PO PODZIMU

NĚMI v H. VSI výrazně pomohl 2 buřty!