LOS ME: PANUŠKA CHTĚJÍ PROMÍTAT ANGLII!

11.12.2015 23:00

Fotbalový svět žije sobotním losováním základních skupin mistrovství Evropy ve Francii v roce 2016 a nervydrásající loterii s nahřátými míčky si nenechají ujít ani želivští ultras! Jak místní experti vidí pařížskou slávu? Které soupeře tipují do skupiny k české družině? 

A pozor: kdo se zapojí do tipovačky, je ve hře o zajímavé ceny. Dva nejlepší odhadci se mohou těšit buď na gratis pohoštění ve vyhlášené želivské restauraci Na parníku - U Siblíků, nebo na fotbalový dárek!!! Tipovat se může do dnešních 17:30 na facebookém profilu TJSŽ!

Co říká pohled do útrob želivské kabiny? Jedenáct došlých tiketů poukazuje na velkou variabilitu a kreativitu, ani jeden z nich není zcela stejný. Co vyplývá z analýzy? Suverénně nejžádanějším soupeřem z nejsilnějšího prvního koše je Anglie, kterou by v červnu při velkoplošné projekci na Panuškách chtělo vidět "live" v zápase proti Čechům hned šest tipérů! 

A co druhý koš? Nejatraktivnější se zdá být italská "squadra azzura", tu naložili čtyři borci. A ze čtvrtého koše by čtyři jedinci rádi viděli v bitvě proti ČR Wales s nepolapitelným Garethem Balem. 

Jak se vycajchnovali jednotlivci? Náš El Capitano Lukáš Radil LR8 dopředu narýsoval skupinu smrti Francie, Itálie, ČR, Turecko! Jenda Kozák nechal promluvit svoji lásku k Britským ostrovům a českému týmu by přál Anglii se Severním Irskem a k tomu jako nášup Chorvatsko. GSM Míla Josl, který už několikrát zafungoval jako slavná Sybila a nejednou vyplenil české sázkovky, věští skupinu s mistry světa z Německa, Chorvaty a Walesem. 

Co tedy přinese pařížský žreb?

 

ŽELIVSKÉ TIPY:

Míla Josl: Německo, Chorvatsko, ČR, Wales

Gregič: Anglie, Itálie, ČR, Wales

Tom Bejdů: Anglie, Ukrajina, ČR, Irsko

Sedlo: Francie, Rakousko, ČR, Albánie

Aleš "Julka" Hora: Anglie, Šýcarsko, ČR, Albánie

Láďa Chaloupka: Belgie, Itálie, ČR, Wales

Peťa "Kozička" Kauda: Německo, Itálie, ČR, Turecko

Lukáš Stiburek: Anglie, Chorvatsko, ČR, Island

LR8: Francie, Itálie, ČR, Turecko

Jenda Kozák: Anglie, Chorvatsko, ČR, Sev. Irsko

Michal Krpoš: Anglie, Rakousko, ČR, Irsko

 

SLOŽENÍ LOSOVACÍCH KOŠŮ PŘED LOSEM ME: