KRACH V SENOŽATECH A ČTYŘI RÁNY DO VAZU

12.06.2017 10:46

Už to tak bude: poslední výjezdy do Senožat jsou opravdu jen pro želivské fotbalové masochisty. A také v posledním malém derby TJSŽ jako by narazil do zdi.  Když už se zdálo, že dvě předchozí výhry v Černovicích a s Vyskytnou zažehnaly jarní krizi, přišla senožatská lekce a krutý výprask 0:4. 

Zatímco před týdnem se zdálo, že TJSŽ svírá v pařátech všechny trumfy v boji o konečné třetí místo, poslední blikanec mění situaci. V Senožatech z želivského pohledu nebylo o čem bohužel již po půl hodině - Jenda Thomaier byl bez šance, když se třikrát ohlédl do kasy pro kuličku. Domácí démon Hazmuka do želivských srdcí vrazil kudlu ještě jednou po poločase, když zkompletoval svůj hattrick.

Jaké jsou želivské vyhlídky před derniérou sezony proti Horní Vsi? Abychom urvali bronz, musíme svého soka, aktuálně o příčku nad námi, samozřejmě zdolat. A ještě doufat, že Nový Rychnov nevyhraje v Jiřicích. Pokud klapnou tyto notičky, třetí místo bude patřit Želivu!

Výsledek: 

Senožaty - TJSŽ 4:0 (3:0)

Branky: 29., 34. a 70. Hazmuka, 15. Maděra.

Sestava TJSŽ: Thomaier -  Hora, Kratochvíl, Josl - Malovec, Špinar, Kopecký, J. Radil, Peknik - Němec, Bloudek (46. Stiburek).

TABULKA: