JIŘICE B - OSTRÝ START A PRVNÍ VÝZVA

18.08.2016 15:35

Konec letního zevlování, konec duševní prázdnoty bez kulatého nesmyslu! Želivští hoši fotbaloví stojí na prahu další pralesní sezony, v níž je čeká boj o obhajobu fantastického 2. místa z minulé sezony. První výzva je šťavnatá: v neděli v posvátných 15:00 přivítáme v malém derby Jiřickou "B"enfiku, která se loni u řeky Želivky v pouťovém zápase remízovým ziskem!

Na želivském Panuška Campu finišují poslední úpravy před velkým startem, GSM Míla Josl se svými brigádníky ještě doměří výšku hebkého pažitu, z fungl nově přemalovaných branek ještě odkapávají poslední kapky bílé barvy! V pátek závěrečná tréninková generálka s otestováním nových standardních situací, závěrečné fyzické testy jednotlivých playerů a v neděli se jde na věc. 

Co je mrzuté, na věc nepůjdou tradiční stálice sestavy: Aleš "Julka" Hora si ještě teď sype popel na hlavu, když pomyslí na své vyloučení z posledního zápasu minulé sezony a kartu jeho oblíbené rudé barvy, za níž má automaticky zápasovou stopku. A Mára Siblík si zprasil koleno tak, že jeho návrat doprovázejí nezdravě velké otazníky. O ostatních záleží na stavu z povíkendového dění.

Bez ohledu na všechno, neděle 21. 8. v 15:00 ŽELIV DO TOHO!

NOVÁ SEZONA KLEPE NA DVEŘE, JAKÉ KULIŠÁRNY SI PŘIPRAVIL DO VERCAJKU PETR ŠODO NOVÁK???