ROZHOVOR S JENDOU THOMAIEREM - HRÁČEM KOLA!

27.08.2015 11:09

To nám ta sezona pěkně začala, přátelé. Nejenže jsme se do ní minulou sobotu odpíchli utěšenou výhrou 3:0 ve Velké Chyšce, sklízíme i individuální vavříny. Ostřílený brankář Jenda Thomaier se dočkal mimořádného ocenění svých kvalit, když byl za svůj výkon na webu www.fotbalunas.cz zvolen nejlepším hráčem právě odehraného 1. kola. Thomič, gratulujeme!!!

Jenda předvedl tradičně nadstandardní výkon a hlasy fanoušků napříč celým okresem jej vynesly až na samotný trůn! Populární Thomič získal 21 % hlasů a nenašel tak konkurenci. www.fotbalunas.cz/hrac-kola/445/hracem-1-kola-iii-trida-pelhrimov-se-stava/

Jenda se samozřejmě dostal do sestavy kola, v níž jej doplnili další dva naši koníci - obránce Kuba Špinar a kanonýr Němi.

Když Thomič všechno rozdejchal, den po získání titulu Hráče kola na Kocandě a po bravurním odbavení obědových menu ochotně poskytl redakci TJSŽ i krátký rozhovor týkající se individuálního ocenění! Tradičně sebekritický gólman skromně upozornil, že si jej vlastně vůbec nezasloužil....

Jendo, co na tu slávu kolem svojí osoby vůbec říkáš?

"Hele, moc to nechápu. Myslím, že to moc neodpovídá skutečnosti. Gól jsme sice nedostali, což je dobrý a nula se počítá, ale jinak jsem byl zase špatnej. Centry a vysoký míče, to byla zase bída, je to moje slabina. Ani v Chyšce to nebylo jiný... Ale výhra 3:0 mně samozřejmě udělala velkou radost."

Už Tě generální sportovní manažer Míla Josl informoval, kolik za Hráče kola šoupneš do kasičky?

"Ježiš, snad nic. Nebo zatim nic neřikal. Něco by se mělo platit? Kdyby něco, srovnáme se na Panuška kořalkou. :D ."

Kam tuto individuální cenu ve své bohaté kariéře řadíš?

"Asi určitě na druhý místo." 

Co???

"Tak jednou jsem dal z výkopu gól přes celý hřiště a to asi nic nepřekoná!"

To jste hráli malou kopanou?

"Kdepak, normálně velkej fotbal. Ale víš, jak to chodí: dobrej odkop, silnej vítr, špatnej gólman a bylo to!"

Jak se zdá, v neděli proti Černovicím B nenaskočíš a budeš rozdávat radost na Kocandě. Co popřeješ kolegovi Sedlákovi, druhému z vyrovnaného želivského brankářského dua?

"Je to tak, celej víkend makám. Se Sedlem jsme už mluvili a taky prej musí vychytat nulu. A k tomu ještě chce čapnout pentli. Tak jsem zvědavej. Každopádně od něj čekám maximální výkon."

 

JENDA THOMAIER (vpravo) při tradičním rituálu a kontrole způsobilosti k utkání ve spárech neúprosného manažera Míly Josla.