JARO JE TADY, VZHŮRU DO JIŘIC

08.04.2017 12:48

Zimní doba ledová je definitivně u konce, život začíná být zase plnohodnotný. Protože se o slovo po nekonečné pauze znovu hlásí pralesní Liga mistrů! Nadržení želivští junáci, kteří drží třetí figuru v soutěži, hned na jarní začátek čelí zajímavé výzvě v podobě vyšponovaného derby v Jiřicích. Zdejší béčko baží po odvetě, na začátku soutěže totiž v Panuška aréně podlehlo 2:4.

Co nabídne nedělní repete? Želiváci po kondičním soustředění s běžkami na Šumavě a dvoutýdenním herním kempu v Portugalsku hlásí stav totální připravenosti, navíc v akci můžou představit dvě nové akvizice, které okysličí už tak nabitý kádr. Lukáš Malovec a Aleš Anýž uvízli ve spárech GSM Míly J., který přes pauzu funkcionářsky nezahálel ani v Lucerně, a oba nováčci mohou v Jiřicích zapsat sledovanou premiéru v TJSŽ. 

Hosté spoléhají i na analýzu soupeřovy hry v podání Aleše Hory, který zná celý okres, a také jiřickou družinu již před víkendem přečetl jako knihu.  Jak zareagují domácí ztrácející nyní na TJSŽ devět bodů? Fotbaloví fajnšmekři se s pravděpodobností hraničící s jistotou mohou těšit na brankové hody. Jiřické zápasy letos pokaždé znamenaly gólové orgie: ani v jednom z nich nepadlo méně než pět gólů! Změní neděle a želivské catenaccio stávající normy?

Bitva v Jiřicích vypukne v neděli 9. dubna v 15:30!