JARNÍ VÝKOP SE BLÍŽÍ: ZA TŘI TÝDNY ZAČÍNÁME!

11.03.2016 15:15

Období tvrdého zimního spánku v pralesních soutěžích se zvolna blíží ke konci a také jarní výkop na Pelhřimovsku je téměř za dveřmi. Fotbalová horečka znovu zachvátí Želiv, místní TJ Sokol totiž už za tři neděle začne tančit na nasvíceném jevišti III. třídy. Spekulace bulváru, že odvetná část soutěže bude o další týden posunuta, zůstaly nepotvrzeny. GSM Míla Josl dnes závazně potvrdil, že TJSŽ, dravec číhající na 2. figuře soutěže, půjde do hry opravdu v neděli 3. dubna. Od tradičních 15:00 zkusíme naporcovat Velkou Chyšku a dál tak stíhat vedoucí Čejov.

Období nabírání velkých zimních objemů u běhání po želivských lesích a hvozdech je už minulostí, teď už místní borci pouze individuálně ladí formu na Kocandě a veškerou přípravu směřují k získání zápasové dynamiky a rychlosti. "Uvidíme, jaká bude forma. Z Lucerny bohužel o klucích přes zimu moc přehled nemám," glosoval aktuální stav Míla J.

Aby Želiv neurazil fotbalového boha, jeho borci odmítli možnost sehrání přípravných zápasů. Aby snad neztratili hladovost a pověstnou fotbalovou nadrženost, jaro otevřou naostro právě až zápasem s Chyškou. Už teď je jisté, že chybět budou dvě defenzivní opory: kvůli vyloučení v posledním podzimním zápase v Novém Rychnově mají na jeden zápas nucenou stopku neúnavný dříč a vzorný student Aleš "Julka" Hora a s ním také obávaný brusič Šejba. Z putování po jižní Americe a Patagonii je také stále nezvěstný Jenda Kozák. 

Rozpis celého jara najdete zde: souteze.fotbal.cz/turnaje/zapas/878

TJSŽ pomalu vyhlíží start fotbalového jara.