HURÁ DO ČERNOVIC - I S NOVÝMI KOŇMI!

08.04.2016 12:00

Želiv se ještě ani nenabažil výhry v prvním jarním kole proti Velké Chyšce a už máme na krku další pokračování fotbalového pralesa. TJSŽ už v sobotu (od 15:30) zamíří k extra těžké zkoušce do Černovic, na jejichž rozlehlém letišti body vždy visí proklatě vysoko. Kdy jindy než při letošní superformě ale "Klášterníci" od Panuška mohou pomýšlet na dobrý výsledek než teď? Souboj čtvrtého s druhým ve III. třídě se právem honosí titulem šlágr víkendu!

Želiváci jsou už sedm kol neporažení, šestkrát z toho navíc vyhráli. Ale teď sami cítí, že míři k jedné z nejzáludnějších zkoušek celé sezony. Výjezdy do Černovic; to vždycky zavání pořádnou šichtou. Na želivském jezu proteklo už hodně vody od chvíle, kdy TJSŽ z Černovic odjížděl i igelitce se třemi body. 

"Ty bláho, ani to snad nepamatuju, musí to bejt dávno... Nevím proč, ale v Černovicích nám to prostě nikdy moc nešlo. Vždycky to jsou takové přestřelky, hřiště tam mají široký jak prase, na což od nás moc zvyklý nejsme. Navíc si Černovice většinou berou i kluky z áčka. Prostě všechno proti nám. Navíc teď jsou v tabulce kousek za náma, budou nás chtít honit...No těžký to bude," přemítal želivský GSM Míla Josl.

Není všechno ale černé, jak maluje GSM. Želivský válec pohání fantastická forma, kádr před cestou do Černovic okysličí i zbrusu nové posily: želivští funkcionáři v týdnu dotáhli angažování Matěje Váchy a Patrika Moravce! Po delší době může naskočit Honza Cupl a po nedávných testech v Barceloně, kde bohužel na Nou Campu nakonec neuspěl, se hlásí do hry i kanonýr Němi. A to není všechno! Po vypršení disciplinárního trestu se vrací defenzivní specialisté Aleš "Julka" Hora a také Šejba. 

"Julka je strašně nadrženej na zápas, Šejba se taky může hodit," mnul si svoje šikovné bafuňářské ruce Míla J. Jeho start je ještě s otazníkem. "Z posledního zápasu mě ještě bolí celej člověk. A navíc přijdu z práce ve tři ráno," vypočítával GSM.

ZBRUSU NOVÉ POSILY TJSŽ: Matěj Vácha a Patrik Moravec!