HOŘKÉ DERBY: TROJKA V PETROVICÍCH

19.09.2016 09:51

Slova klasika - sfoukli nás jak svíčku a přejeli jak zamrzlej rybník - dokonale pasují na nedělní želivskou bídu v očekávaném derby v Petrovicích. TJSŽ odjel jako zpráskaný pes, prohra 0:3 podtržená bídným výkonem bolí dvojnásob. Petrováci se teď právem můžou ze svého kopce půl roku smát směrem k želivskému údolí, do dalšího derby jsou na koni oni...

"Katastrofa je slabý slovo, s fotbalem to z naší strany nemělo nic společnýho," hudroval želivský kouč Jarda Humeš st., a že ten už pár fotbalových hororů pamatuje! Ne, letošní výjezdy ven zatím TJSŽ nechutnají: před dvěma týdny bída v Lukavci a teď ještě palčivější debakl v Petrovicích. TJSŽ připomínal fackovacího panáka, poslední slavná výhra nad Humpolcem byla rychle zapomenuta. 

Na petrovickém tankodromu, které si říká fotbalové hřiště, a kde balon nafackuje i Messimu s Ronaldem dohromady, Želiv vyhořel. Výmluvy však neobstojí. První inkasovaný gól po rohu a místo očekávaného vzepětí po poločase další dva banány:  ten druhý zase zadarmo po standardce kopané odněkud z Petrovičáku, poslední jako rána do vazu po nepokrytém kontru. To byla nedělní želivská šedivá realta. "Nepředvedli jsme vůbec nic. Jak jsme zvládli zápas s Humpolcem, tak to teď bylo úplně naopak. Kdyť jsme snad pořádně nevystřelili na bránu," posteskl si želivský Ferguson.

Rivalové z Petrovic se naopak štípají, jestli se jim všechno nezdá. Druhý flek po pátém kole se čtyřmi výhrami, to je senzace jako hrom!

Výsledek:

PETROVICE - TJSŽ 3:0 (1:0)

Branky: 28. Klofáč Václav, 65. Kameš Jiří, 84. Krejčí Tomáš.

Sestava TJSŽ: Thomaier - Hora, Špinar, Josl, Novák - Peknik, L. Radil (77. Vácha), Kopecký, Bloudek (73. Bejda) - J. Radil, Němec. Trenér: J. Humeš st.