HONZA RADIL: HRÁČ KOLA + GRATULACE

10.09.2015 10:22

Byla to tutovka, asi jako když jde pan Klobouk hrát poker a první vyletí z kola ven. Samozřejmě, po sobotě nebylo žádných pochyb, že se Honza Radil musí stát Hráčem 3. kola III. třídy OP Pelhřimov dle webového portálu www.fotbalunas.cz/hrac-kola/584/hracem-3-kola-iii-trida-pelhrimov-se-stava/

A taky že jo, ve středu odpoledne bylo všechno černé na bílém. Náš kanonýr, který ve Vyskytné čtyřikrát nechal gólově promluvit svoji opakovačku, s převahou vyhrál tradiční anketu. Zároveň navázal na brankáře Jendu Thomaiera, jemuž se stejný kousek povedl v 1. kole.

Reakce samotného Honzy? "Dramaticky měním svoje kariérní ambice. Přestávám pracovat a všechno od teď sázím na fotbalovou kartu," pravil s kamennou tváří šestatřicetiletý kanonýr, který v odehraných třech kolech nasázel už pět gólů, vede tabulku střelců a oprávněně se probírá atraktivními nabídkami z vyšších soutěží. "Teď jsem především rád, že náš nároďák vybojoval postup na Euro. Myslím, že kluci neví, kdo s nimi pojede jako žolík. Momentálně se však samozřejmě plně koncentruju na sobotní šlágr s Jiřicemi. Počítám i s osobním strážcem na zádech. Namažu koleno a půjde se na věc," naznačil předzápasové plány Honza.  

Honza získal ohromujících 43 procent hlasů napříč pejhřimovským okresem a aby toho nebylo málo, jeho brácha Lukáš, který se o víkendu trefil dvakrát a také měl výrazný podíl na výhře 6:3, skončil hned druhý s 19 %.Hoši, gratulace a v sobotu s Jiřicemi minimálně REPETE!

U RADILŮ JE TEĎ VESELO. Honza (zcela vpravo) sází gól za gólem a sbírá individuální pocty, zdatně mu sekunduje i bruder Lukáš (zcela vlevo).