HODY HODY - Z CHYŠKY VŠECHNY BODY!

18.04.2017 08:37

Na Boží hod velikonoční skončilo čekání TJSŽ na další výhru v pralesním přeboru. Ta poslední - z konce října - už byla vousatá, proto tříbodový import z Velké Chyšky po triumfu 3:2 přišel tolik vhod. Ale že to zase byly nervy: rychlé vedení 3:0 se změnilo v křeč a nakonec úspěšné hájení nejtěsnějšího vítězství...

"První půle Barcelona, druhá TJSŽ," výstižně shrnul zápasový děj želivský GSM Míla Josl, který duel v Chyšce protrpěl nejprve mezi želivskámi ultras na mezičce před šatnou a chvilku také s praporkem v ruce jako lajnový sudí.

Želiv v Chyšce zprvu úřadoval: famózní pumelice Šotka a dvě trefy Kopečka, který se tolik toužil vytáhnout před rodinnou hoštickou delegací, zprvu naznačovaly jasné rozuzlení. Ovšem snížení domácích z pentle před poločasem a druhý banán o přestávce zadělaly na drama. Hosté však v mrazivé slotě, kdy chyšský pažit kropily předměty připomínající sněhovou krupici, nakonec obstáli a po dlouhé době mohli zanotovat chorál v kabině a čepovat na základně vítězného Bernarta!

Co může být lepší pozvánkou na příští kolo a první jarní domácí duel proti současnému lídrovi III. třídy z Lukavce...? Začátek v tradičních 15:00!

Výsledek:

V. CHYŠKA - TJSŽ 2:3 (1:3)

Branky: 41. z pen. Přitasil, 57. Kuneš - 26. a 31. Kopecký, 8. Novák.

Sestava TJSŽ: Thomaier - Hora, Špinar, Novák - Malovec, Gregor, Šebesta, L. Radil, Stiburek (24. Bloudek) - Kopecký, Anýž (66. Kratochvíl). Trenér: J. Humeš st.

TAKHLE SE SLAVÍ PRVNÍ JARNÍ VÍTĚZSTVÍ!