FOTBALOVÉ NEBE: SKALP PRVNÍHO HUMPOLCE!

11.09.2016 22:18

Želiv pomalu procitá po koňské dávce fotbalové nirvány. TJSŽ ukázal svůj charakter, když si vyšlápl na Humpolec C - toho času lídra III. třídy OP PEJR - a po zásluze se chlubí luxusní výhrou 4:1. Stará pravda funguje dál: Želiv o svých pouťových zápasech body neztrácí a rozdává radost: a tentokrát si o sobotě nabili na Panuška ústa hosté z Humpolce, kteří poprvé v sezoně skončili s prázdnýma rukama. 

Jen pár minut nechali želivští boys žít svého rivala v naději, ale když se burčákový král Pája Sedlák v domácí brance hned v první vteřině utkání blýskl jistým zákrokem proti lobu z polovině hřiště, bylo to snad znamení z nebes. Po čtvrt hodině se domácí válec utrhl naplno a Humpolec marně lapal po dechu. Vydařené sólíčko Němiho a zlomový vedoucí gól, vzápětí Kopeček důsledným presinkem načapal humpoleckého stopera a druhou trefou ještě víc navnadil vynikající pouťovou návštěvu. 

A pak si v parném odpoledni vybral chvíle slávy nezdolný terminátor LR8 - nejprve zblízka dokopal míč do brány s humpoleckým bekem i gólmanem a po poločase želivskou extázi odpálil definitivně vyvedenou ranou o tyč. 4:0 po 55 minutách, kdo by takový stav tipl před špílem, možná by po následném vyšetření u lékaře riskoval hospitalizaci v někdejším želivském blázinci!!! Nicméně realita na želivském pažitu byla taková a LR8 se mohl v klidu a už s čistou hlavou připravovat na svoji cirkusovou hudební produkci o pouťovém večeru.

Humpolečtí svěsili hlavy a tušili, že tentokrát je s nadějemi na dobrý výsledek amen. Deset minut před koncem se připomněli jen čestným gólem, domácí už v režimu údržby v poklidu kočírovali zápas do úspěšného finále. "Vynikající práce, odmakali jsme těžkej zápas a  všichni zaslouží  absolutorium. Co víc si přát k pouti a Bernartu než takovej zápas," líčil až s dojetím GSM Míla Josl.

Výsledek:

TJSŽ - Humpolec C 4:1 (3:0)

Branky: 43. a 55. Radil Lukáš, 14. Němec Martin, 22. Kopecký Michal - 79. Marousek Kamil. Diváci: 200.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Josl, Špinar, Šebesta, Hora - Gregor, L. Radil (71. Bloudek), Kopecký, Peknik - J. Radil (72. Bejda), Němec. Trenér: J. Humeš st.

TABULKA: