DALŠÍ PECKA: DERBY S PETROVICEMI ZA DVEŘMI

24.10.2015 19:15

Před týdnem superšlágr na hřišti prvního Čejova, teď další lahůdka na želivském fotbalovém meníčku. Nedělní poobědové dění vyšperkuje další velká klasika: rozjetý TJSŽ na svém pažitu přivítá v tradičním derby Petrovice, které k zápasu sjedou jen pár desítek nadmořských metrů a dvě serpentiny. 

Takže všichni ve 14:30 povinně naklusat k Panuškám a hnát na zteč želivské chlapce. A pozor na seřízení hodinek při nedělním přechodu na zimní čas!

Je celkem jedno, jak se odvíjí sezona. Ale s Petrováky se prostě prohrát nesmí. "Nechceme si pokazit dojem ze zatím skvělého podzimu, tohle derby není jen tak," hlásí generální sportovní manager Míla Josl, stále úpící na marodce. "O motivaci je postaráno. Něco se k nám doneslo ze soupeřova tábora a budeme kousat," říká tajemně gólman Pavel SEDLO Sedlák. Želiváci tak jisto jistě budou jezdit jako nabroušené pily.

Želiv je na vlně: z posledních čtyř zápasů nasyslil deset bodů a také minulý zápas v Čejenově Sokolům nalil tuplák sebevědomí. Ovšem i Petrovice po zoufalém startu do sezony zabraly a vyhouply se ke středu tabulky a kanonýr Kubát se utrhl ze řetězu. V Želivě mu bude věnována patřičná péče...derbse však všechny papírové předpoklady mažou. Co ukáže to nedělní?