CHYTNEME SE S MNICHEM?

26.09.2015 13:05

Dost bylo legrace a srandy, jediný získaný bod ve dvou zápasech bohatě stačil... V nedělním zápase s Mnichem se želivským hochům otevírá šance na odčinění minulých hříchů s jiřickým a budíkovským béčkem! Řečí sázkových kanceláří má být nedělní duel s Bayernem Mnich jasnou jedničkou. Potvrdí TJSŽ, okupující třetí plac tabulky, roli favorita proti mužstvu, které v pěti zápasech ještě nezískalo jediný bod, a krčí se na chvostu III. třídy? 

Mnich jede do Želiva s břemenem nulky na kontě získaných bodů a neuvěřitelných 23 inkasovaných branek v pěti zápasech.  

"Bacha na to, s Mnichem se nám dlouhodobě moc nedaří, neumíme na ně hrát... Ale kdy jindy než teď to zlomit. Chtělo by to vyhrát, aby se nám dýchalo trochu líp," přál si kouč Jarda Humeš st.

Na hřišti pod Kalvárkou vykopáváme v tradičních 15:00! Věrní želivští fans, rozpoutejte zelenomodrožluté peklo a dotlačte své miláčky k tříbodové radosti! Zapomeňte na derby "S", Želiváci výhru potřebují jako prase drbání, naposledy naplno zabrali ve Vyskytné před třemi týdny, kdy byl den neště delší než noc. 

O pouti bod s Jiřicemi, před týdnem výbuch v Budíkově. Je nejvyšší čas zabrat, hoši! Aktuality z želivského tábora? Mimo hru zůstává captain Míla Josl s Gregičem (zranění), pracovní povinnosti neuvolní špílmachra Zdendu Humeše! Ale pozor, jeho bratr Jarda je poprvé v sezoně připraven do boje tvrdit muziku v defenzivní formaci! Sedlo je psychicky povzbuzen koupí zánovního automobilu a Julka si přivezl hodně sebevědomí z prvního týdne na pražských študiích!

Želiv do toho!!!