BOMBER KOPECKÝ: NATVRDO V TJSŽ!

02.08.2016 14:24

Tři týdny před startem nové sezony v pralesní lize, v době vrcholící nejtvrdší fyzické přípravy na další šichtu značky III. třída, nad Želivem letí radostná novina z říše snů. Zatímco Manchester United stále jenom krouží kolem Paula Pogby, TJSŽ je jiná štika na přestupovém trhu. Po nervydrásajících jednáních a období nejistoty však můžeme zvěstovat velkou zprávu: neudržitelný bomber a tvůrce hry Michal Kopeček už definitivně patří do naší stáje: po dvouletém hostování ze Střelských Hoštic byl dotažen jeho přestup na dobu neurčitou. Kopeček už je zkrátka Želivák.

A nijak netají, že dres se svoji posvátnu sedmičkou bude natahovat přes hrb právě v želivské aréně! "Musím být Želivu vděčný a taky se sebou musím něco dělat, abych se trochu vyplatil. Aby to nebylo jako minulou sezonu po skoro každovíkendovém dýchánku na psích ouškách," použil tajemnou formulaci Kopeček v tiskové zprávě. "Hlavně musíme s klukama držet spolu v dobrým i ve zlým," přál si želivský "BECKHAM".

GSM Míla Josl musel po večerech strávit hodně času na Panuška, aby vymyslel úspěšnou přestupovou strategii. Milan však ustál hru nervů, zachoval svůj poker face a Kopeček nakonec uvízl v jeho spárech. Po kaufu století však GSM netajil vyčerpání: zákulisí obchodu, táhnoucí se jednání ani přestupovou sumu blíže nespecifikoval. "Kopec hotovo a natvrdo, bude tady až do smrti. Jinak no koment," omezil se viditelně znavený želivský šíbr na nejstručnější možné vyjádření.

Kopcův příchod je pro želivskou družinu vítanou vzpruhou v době vrcholící letní přípravy. Litry potu a naběhaných kilometrů teď kompenzují optimistické vyhlídky na pokračování spolupráce s ofenzivním tahounem, jemuž konec minulé sezony zničilo svalové zranění. I tak se Kopeček v sezoně mohl pochlubit 15 vstřelenými góly - na záložníka utěšená bilance. "Když se dostanu i v další sezoně přes 15 gólů, budu spokojen, sebevědomí mi nechybí :D. Hlavně si přeju, aby se mi vyhnulo další zranění," zakončil Kopec.

MICHAL KOPECKÝ (ve žlutém) bude dál rozdávat radost v želivských barvách, jeho přestup do TJSŽ je dokonán!