ANGLICKÝ TÝDEN: DEBAKL SE SPEŘICEMI, BOD Z HUMPOLCE

02.10.2017 09:22

Už i želivský fotbalový team ochutnal, jak vypadá šichta borců ve slavné Premier League! TJSŽ si střihl dva zápasy v rozmezí pouhých tří dnů a z anglického týdne odešel řádně dobitej a s jediným získaným bodíkem. Zatímco při domácím debaklu 1:7 se špeřickým béčkem o svátečním čtvrtku 28. září nebylo o čem, o dva dny později na umělce v Humpolci, sídelním městě veleoblíbeného moku Bernartu, TJSŽ sahal po výhře. Kolaps v závěrečné desetiminutovce však vyústil pouze v konečnou remízu 3:3 v duelu s místním céčkem...

Speřická Benfica, řádně vyztužená některými borci válejících v krajském přeboru, Želiv vyplenila jaksepatří! Ještě poločas domácí dýchali brčkem a ztráceli jen dva góly, pak se hosté utrhli z řetězu a jedinou gólovou odpověď nachystal hvězdný LR8.

Výjezd do Humpolce? Bídný úvod a rychlý inkasovaný gól, potom však velkolepý obrat řízený dvougólovým Němim a dokonce také svátečním šutérem Alešem "Julkou" Horou poslal hosty od Želivky do dvougólové výhody. Překvapení bylo už už na dosah, když přišla klinická smrt těsně před koncem. Humpolec po dvou chybách v soupeřově obraně srovnal a Želivu výhra protekla mezi prsty.

Jak TJSŽ odpoví v neděli v dalším domácím šlágru, kdy hostí zatím zcela suverénní Nový Rychnov???

Výsledky 6. a 7. kola: 

TJSŽ - SPEŘICE 1:7 (0:2)

Branky: 77. LR 8 - 9. a 85. Huňáček, 30, 50. a 61. Záviška, 67. Holenda, 75. Švec.

SESTAVA TJSŽ: Thomaier - Hora, Kratochvíl, Stiburek (69. Josl) - Malovec (75. Anýž), Kopecký, Špinar, L. Radil (80. Bejda), Dolejš - J. Radil, Němec (59. Říha). 

HUMPOLEC C - TJSŽ 3:3 (1:2)

Branky: 7. Havel, 83. Žáček, 88. Metál - 28. a 63. Němec, 33. Hora.

SESTAVA TJSŽ: Sedlák - Josl, Špinar, Hora - Malovec (90. Bejda), Šebesta, Kopecký, Dolejš, Stiburek - Bloudek (40. Říha), Němec.

TABULKA PO 7. KOLE