PĚT KULÍ V LUKAVCI...

04.09.2016 18:19

Z hrušky dolů, chlapci! TJSŽ po stoprocentním vstupu do sezony tvrdě narazil ve třetím kole pralesní praligy. Do reality jeho soubor vrátila dnešní prohra v Lukavci 1:5 - debakl jen potvrdil, že výjezdy na lukavecký horký pažit želivským chlapcům nevoní. S prázdnou kapsou a dokopaní se vracejí potřetí za sebou, z plánovaného vyrovnaného souboje o čelo tabulky bohužel zbyly jen cáry. "To je stav," řekl by nejmenovaný klasik...

A další komplikace? Šotkovi se po hodině hry zatmělo před očima, po svém extempore zblízka uviděl rudou kartu a příští sobotu přijde o pouťové El Classico se zatím bezchybným Humpolcem C.

Lukavecký komplex želivskou družinu budí ze snů dlouhodobě a také tentokrát šlo všechno proti hostům. Na brankáře Jendu Thomaiera šly mrákoty, když už v 11. minutě po dvou nepohlídaných standardkách dvakrát šel s podběrákem do své sítě. A když Kopeček mohl zažehnout jiskru naděje, poslal pentli daleko do lukaveckých polí.

Až deset minut po poločase želivský pacient na chvíli procitl z narkózy a začal dýchat sám – ovšem jen chviličku poté, co Němi druhou nabídnutou desítkou nepohrdl. Jakmile ale rozhodčí vzápětí vysypal Šotka a vzápětí domácí Slabý dokonal hattrick, šly želivské plány do kytek. A co hůř: Lukavec debakl TJSŽ v poslední čtvrthodině dopekl dalšími dvěma trefami.

„Z naší strany katastrofa. Nějaký náznak z naší strany byl jen po proměněný penaltě, kdy jsme trochu začali hrát fotbal. Po červený kartě nás rozebrali úplně,“ lomil rukama na tiskové konferenci kouč TJSŽ Jaroslav Humeš st.

Želivané mají přesně šest dní na to, aby se probrali z hnusné kocoviny a příští sobotu o svém domácím pouťovém zápase oprášili svoji čest!

Výsledek:

Lukavec - TJSŽ 5:1 (2:0)

Branky: 9., 11. a 68. Slabý, 74. Mařinec, 81. Krill - 56. z pen Němec. ČK: 61. Novák (TJSŽ)

Sestava TJSŽ: Thomaier - Josl, Špinar, Šebesta (46. Cheikh), Novák – Hora, L. Radil (70. Bejda), Kopecký, Peknik – Bloudek (80. Vácha), Němec. Trenér: J. Humeš st. 

TABULKA PO 3. KOLE: