KONEC SEZONY = PRVNÍ DOMÁCÍ PROHRA

14.06.2016 13:15

Tak dlouho se chodí se džbánkem do Želivky, až se ucho rozbije na tisíc porcelánových kousků. A tak dlouho si hvězdy TJSŽ koledovaly o první domácí porážky, až přišla v posledním utkání sezony. Arénu u Panušek vyplenil Nový Rychnov po velkolepém obratu a vítězství 4:2. I tak Želiv končí ročník na druhém místě III. třídy a zaručil si start v nemistrovské fázi 2. předkola Ligy mistrů v další sezoně :D Takže HOŠI DĚKUJEM!

Labutí píseň s Rychnovem dokonce chvíli živila naději na další soupeřův skalp, Želiv po brankách Radka Dolejše a Honzy Radila ještě v prvním  poločase vedl, ale pak přišla na domácí bída. Vyloučení vřesnického lamželeza Kuby Špiňara v kombinaci s úbytkem sil po legendární Cílovce si vybrala krutou daň: hosté třemi góly velkolepě otočili průběh, poslední inkasovaný gól do opuštěné kasy po divokém výletu gólmana Páji Sedláka byl posledním hřebíkem do želivské truhly.

Závěr sezony má přichuť zkaženého Bernartu, ale až odezní kocovina, sezona bude mít jedno z nejlepších vysvědčení posledních let!

Výsledek:

TJSŽ - Nový Rychnov 2:4 (2:1)

Branky: 17. J. Radil, 30. R. Dolejš - 21. O. Loskot, 49. Mareš, 82. Čech, 90.  M. Loskot. ČK: 38. Špinar (TJSŽ)

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Špinar, Novák (70. Vácha) - Siblík (80. Bejda), J. Radil, Dolejš, Šebesta (46. Josl), Peknik - Bloudek (58. Kopecký), Němec. Trenér: J. Humeš st.

TABULKA:

souteze.fotbal.cz/turnaje/table/6fb1bd0f-d95e-43eb-bebd-5ace89fb84fb