DOMÁCÍ ROZLUČKA S PODZIMEM: UPOCENÁ VÝHRA SE SENOŽATY

24.10.2016 09:19

Byly to nervy se staženým zadkem až do konce, ale bodový reparát za předchozí horor ve Vyskytné se zdařil. TJSŽ v nedělním malém derby uklohnil v malém derby výhru 1:0 se Senožaty a zvládl podzimní rozlučku s domácím pažitem. V Panuška Areně je bilance Želiváků, kteří po 10 odehraných rundách drží bronzovou figuru, výstavní: šest zápasů = šest výher!

Ani proti Senožatům to nebyl žádný fotbalový ohňostroj, ale základní mise je splněna. Domácí ukázali svůj lepší fotbalový obličej, byť se na triumf hodně nadřeli. Dýchalo by se jim mnohem líp, kdyby lehkovážně neposílali k šípku jednu šanci za druhou. Navrátilec do sestavy LR8 se hned na začátku chytal za svoji bujnou kštici, když po akci svého bráchy spálil nemožné, a tím jako by zaklel i své spoluhráče. 

Stejně jako se v sobotu uzamkla posvátná river Želivka, podobně nedobytně dlouho vypadala i hostující kasa. Želiv udělal z hostujícího gólmana hráče zápasu. Až krátce po poločase, kdy domácí v zatuchlé kabině probrala čajová seance, jeho kouzlo odčaroval Honza Radil. Znovu se prosmýkl po pravé straně a tentokrát zblízka udeřil. Vítězný gól byl na světě, tři body už domácí zuby nehty uhájili. I proto, že zazdili další šance a do konce nemohli mít úplný klid.

Teď ještě v sobotu zvládnout podzimní finále v Horní Vsi. Udrží se TJSŽ i přes zimu v TOP 3?

Výsledek:

TJSŽ - Senožaty 1:0 (0:0)

Branky: 55. J. Radil.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Gregor, Špinar, Šebesta - Z. Humeš, L. Radil, Dolejš, Peknik - Bloudek (62. Němec), J. Radil (89. Bejda). Trenér:  J. Humeš st.